Datum:

13.07.2014. 14:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4330 pregleda

Direktor Mitsubishija za australijsko tržište Antonio Prinsipe otkrio je nove detalje od Trinton / L200 modelu za 2015. godinu.

U intervjuu za “Drive”, Prinsipe je rekao da će ovaj model poći stopama Chevrolet Colorada, Ford Rangera i Nissan Navare i tako postati više nalik na regularni automobil. “Proizvođači danas svoje kamionete opremaju brojnim pogodnostima i oni su sve više nalik na regularne automobile kada je reč o vožnji. Ipak, još uvek je važno zadržati fleksibilnost, veliki vučni kapacitet i sve ono što uz to ide”, objašnjava Prinsipe.

On nije otkrio nikakve detalje o ovom automobilu, ali je najavio da će biti sigurniji i skuplji od svog prethodnika. Povećanje cene nikada nije dobra vest, ali zvaničnik ove kompanije kaže da će ovo vozilo, sa novom cenom, i dalje biti konkurentan svojim rivalima.

Naredna generacija Triton modela biće predstavljena u drugoj polovini godine, a očekuje se da će imati izgled inspirisan GR-HEV konceptom. Fiatova verzija ovog vozila trebalo bi da se pojavi 2016. godine, a navodno će biti u prodaji u Evropi i Južnoj Americi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)