Datum:

15.09.2016. 13:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nakon teasera koji je objavljen ovog leta, Mitsubishi Motors Corporation je otkrio kako izgleda njihovi novi GT-PHEV koncept, koji će premijerno uskoro biti predstavljen na Salonu automobila u Parizu.

Konceptno vozilo koje prikazuje izgled naredne generacija Outlandera ima najnoviji dizajnerski jezik ove kompanije i dolazi sa velikom rešetkom, setom farova koji imaju sličnosti sa Range Rover Evoque modelom, horizontalnim bočnim linijama, zaobljenim zadnjim delom, “lebdećim” krovom i sportskim izgledom koji postaje intenzivniji ka zadnjem delu automobila.

Slike unutrašnjosti još uvek nisu objavljene, ali Mitsubishi kaže da će imati horizontalnu kontrolnu tablu koja će omogućiti dodatni osećaj prostranosti u kabini, sa visokom centralnom konzolom, Burgundy kožom kao i, prema rečima ovog proizvođača, “najnovijim opcijama povezivanja”.

Snagu mu obezbeđuju tri elektromotora, jedan na prednjoj i drugi na zadnjoj osovini, što će doprineti povećanju performansi kada koristi obe pogonske osovine. Tu su i baterije visokog kapaciteta, podržane motorom sa unutrašnjim sagorevanjem o kom Mitsubishi za sada nije otkrio nikakve detalje.

2016-mitsubishi-gt-phev-concept-0

2016-mitsubishi-gt-phev-concept-1

2016-mitsubishi-gt-phev-concept-2

2016-mitsubishi-gt-phev-concept-3

2016-mitsubishi-gt-phev-concept-4

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)