Datum:

17.07.2012. 9:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4569 pregleda

Britanski ”Autoexpress” objavio je da je dizajner nedavno predstavljenog MINI Clubvana zapravo dvanaestogodišnjak iz Istočkog Saseksa u Engleskoj koji se zove Aleksandar Goldsmit i sada ima 15 godina. Ovaj mladić tvrdi da je MINI-ju još 2009. godine posao pismo u kom im je predložio da naprave kombi koji bi se zvao ”Clubvan”.

Kako bi dokazao svoju priču, Aleksandar je sačuvao kopiju pisma koju je poslao, kao i zvanični odgovor od MINI-ja u kom mu je asistent generalnog menadžera objasnio da je njegovo pismo završilo u proizvodnom odeljenju ove kompanije.

Navodno je pomenuto odeljenje zaista našlo vremena i volje da pročita pismo koje ih je veoma zainteresovalo, priča je asistenta koji je pismo prosledio. On isprva nije bio baš siguran da li bi bilo pametno praviti Clubvan kada već postoji Clubman, obzirom da je za njegovu proizvodnju potrebno zaista mnogo novca.

Ukoliko je ova priča istinita, ona predstavlja jednu od najinspirativnijih priča koje su se desile u auto industriji u poslednje vreme (nadamo se da će na tome i ostati, odnosno da se neće iz domena entuzijazma preseliti u… sudnicu?). Za sada nema baš nikakvih informacija od strane zvaničnika ove kompanije koje bi potvrdile ili opovrgle Aleksandrovu priču.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)