Datum:

15.04.2014. 10:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4195 pregleda

Kompanija Delta Motors je u nedelju 13. aprila 2014. godine, organizovala akciju renoviranja i opremanja košarkaškog terena u Pionirskom gradu, u kojoj su svoje aktivno učesće imali i zaposleni u MINI prodajnom timu.

U okviru radova na opremanju postojećeg sportskog terena, promenjene su dosadašnje košarkaške table, obelezene nove linije na terenu, a postavljene su i klupe pored terena, što je doprinelo da se postojeci prostor učini lepšim i funkcionalnijim.

Događaj je prošao u dobroj zabavi, radu i prijatnoj atmosferi uz prisustvo redovnih posetilaca sportsko rekreativnog centra Pionirski grad, a nakon zavrsetka radova prvu utakmicu na novom terenu odigrale su ekipe, za tu priliku nazvane: MINI i PIONIRSKI GRAD, koje su cinili zaposleni Delta Motors-a i okupljeni posetioci iz obliznjeg kraja.

Ovo je samo jedna od brojnih akcija koju kompanija Delta Motors planira u narednom periodu, kako bi aktivno učestvovala u podsticanju i promovisanju vrednosti koje razvijaju takmičarski duh i sportski angažman i kroz druženje svojih zaposlenih i posetilaca sličnih manifestacija približila vrednosti MINI -ja svim zainteresovanim ljubiteljima ovog jedinstvenog automobilskog brenda.

Izvor: Delta Motors

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)