Datum:

03.07.2014. 10:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3266 pregleda

Čuveni karavan “mercedes-benca” – “Star Eperience – Your road trip” bio i u Srbiji. Predstavljena celokupna, najnovija gama automobila iz premijum segmenta čuvene fabrike.

Vozači u Srbiji jedini su koji se ne plaše “kletve” da će im “zaigrati mečka pred kućom”!

Naprotiv, retko koji poklonik vožnje na četiri točka u našoj zemlji ne bi poželeo da se pred njegovim domom šepuri parkiran neki od modela “Mercedes-Benca”.

A šta tek treba reći o celom karavanu najekskluzivnijih modela “mečki” koje su nedavno, na svom proputovanju od Štutgarta preko Austrije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, dojezdile i do Srbije!

Zahvaljujući kompaniji “Star import”, iz Beograda, na stazi NAVAK u Subotištu, mnogobrojni poklonici “srebrne zvezde” imali su priliku da uživaju u spektaklu koji je pod imenom ” Star Eperience – Your road trip” predstavio celokupnu, najnoviju gamu “Mercedesovih” automobila.

Predvodnik karavana potpuno je novi model “GLA”, kojeg prate najprestižniji automobili iz “Mercedes-Benc” ponude. U odabranom jatu bili su prestižni modeli nove “C klase”, “AMG” modela visokih performansi koji su na vrhu ponude, među kojima su “A 45 AMG”, “CLA 45 AMG” i “E 63 AMG S 4MATIC”.

1

U svetu terenaca visoko su pozicionirani modeli “ML” i “GLK”. Jasno ovaj događaj nije mogao da prođe bez moderne i luksuzne “S klase S 500” i nove “V klase”.

Na spektakularnom testu bilo je moguće sesti i za komande modela “E350 BlueTec kabrio”, “E400 kupe”, “SL 63 AMG”, “SLK 55 AMG”, “C63 kupe edišn 507”.

2

Ceo događaj vodili su profesionalni instruktori vožnje iz “Mercedes-Benc” vozačke akademije na čelu sa Majklom Tumom, koji je već poznat klijentima u Srbiji po svom izvanrednom načinu vežbe i treninga na najbržim “Mercedes-Benc” modelima.

3

Instruktori su objasnili i mnogobrojne situacije u vožnji i najnovije funkcije “Mercedes-Benc” bezbednosnih sistema. (Distronic Plus, Lane Keeping Assist, ActiveBlind Spot Assist, Speed Limit Assist).

4

Posle Srbije, “Mercedes-Benc” karavan produžio je do Rumunije, a u planu je da poseti i Ukrajinu, Belorusiju i Poljsku.

Izvor: Novosti

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)