Datum:

25.06.2014. 16:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7812 pregleda

Vlasnici Mercedes vozila u Srbiji imaju mogućnost da po ceni od 999 dinara u ovlašćenim servisima ovog proizvođača obave proveru kontrolnih tačaka na svom automobilu pred odlazak na odmor. U okviru iste akcije, Mercedesovi serviseri izvršiće besplatnu proveru klima uređaja na vozilu.

Cilj akcije je da vozači imaju bezbedno i sigurno vozilo za novo godišnje doba, a kontrolne tačke automobila na koje se pregled odnosi su:

– Opšta dijagnostika vozila (očitavanje memorije kontrolnih jedinica pomoću dijagnostičkog uređaja)
– Kontrola prednjeg i zadnjeg trapa
– Kontrola kočnog sistema
– Kontrola sistema oslanjanja
– Kontrola svetlosne signalizacije i uređaja za čišćenje vetrobrana
– Kontrola nivoa i stanja tečnosti (motorno i servo ulje, kočna, rashladna i tečnost za pranje vetrobrana)
– Kontrola baterije
– Kontrola pneumatika

Ukoliko se nakon pregleda vlasnici odluče za popravku, ostvaruju 15 % popusta na sve delove i radne sate. Popust se odnosi na radne sate i rezervne delove (osim pneumatika) utrošene u okviru navedenih kategorija radova.

Kada je reč o proveri klima uređaja serviseri će izvršiti merenje temperature hladnog vazduha na izduvnicima, proveru zaptivenosti celog sistema pomoću UV lampe i, po potrebi, merenje pritisaka u instalaciji.

Ako se vlasnik vozila odluči za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja u svom automobilu, cena ove usluge u Mercedesovom servisu kreće se od 5.900 dinara u zavisnosti od modela. Čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju se štetne bakterije, bacili i gljivice iz klima uređaja i rešava se problem neprijatnog mirisa.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)