Datum:

03.10.2011. 16:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7048 pregleda

Kompanija koja je nedavno proslavila svoju 125. godišnjicu veoma je ambiciozna. Mercedes-Benz želi da postane najuspešniji na svetu na tržištu premium automobila i to pre kraja ove dekade. Otud ova kompanija iz Štutgarta planira da tržištu predstavi nekoliko novih modela za godine koje tek dolaze. Iz samog vrha Mercedesa poručuju da se proširenje proizvodnje za deset novih modela može očekivati u naredne četiri godine.

Mercedes će u segmentu kompakta predstaviti pet novih modela, od kojih će najmanje četiri biti namenjena mlađim kupcima. Još interesantnije je to da će Nemci predstaviti i nove modele koji su pri samom vrhu modelskog ranga, kao što su CLS Shooting Brake i novi SUV zasnovan na ML-u. Ovaj novi automobil biće kupe verzija ML-a i zvaće se MLC.

Familija naslednika sadašnje S-Klase će takođe biti proširena. Sledeća generacija pojaviće se 2013. godine. S-Klasa biće dostupna u formi sedana i kupea, prethodno poznatih kao CL. Otvorena verzija luksuznog automobila je takođe u planu. Veliki kabriolet biće sličan Ocean Drive konceptu koji je debitovao 2007. godine (na gornjoj slici).

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)