Datum:

14.06.2013. 13:57

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4536 pregleda

Mercedes S-Klase za 2014. modelsku godinu ušao je u proizvodnju u fabrici ove kompanije u Sindelfigenu u Nemačkoj.

Kako bi se uspelo izaći u susret potrebama redizajniranog modela, Mercedes je uložio oko milion evra u fabriku u Sindefigenu. Ne samo da je investirano u proizvodni proces i njegove prateće elemente, već su i radnici prošli kroz opsežnu obuku kako bi se upoznali sa novom opremom i proizvodnim procesom.

Vili Rajs, šef fabrike u Sindelfigenu, ovom prilikom je izjavio: “Svi mi u Sindelfigenu smo neverovatno ponosni na ekskluzivnost koju je S-Klasa donela našoj farbici. Tako smo u mogućnosti da naše iskustvo u pravljenju vozila dovedemo do high-end nivoa, do luksuzne klase, i činimo najbolje što možemo svakog dana sve za naše kupce širom planete. Kako bismo zadovoljili potrebe nove S-Klase u najkraćem mogućem vremenskom roku, radimo bez pauze, čak i u letnjim mesecima.”

Mercedes je potvrdio da će se pojaviti ukupno tri nova modela – varijante sa kratkim i dugim međuosovinskim rastojanjem, kao i kupe S-Klase. Ova informacija značajna je iz razloga što se u njemu pominje kupe S-Klase, što znači da će postojati još jedna verzija, pored kabrioleta i Pullmana.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)