Datum:

20.11.2016. 20:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kinesko tržište automobila ostaje jedno od najvažnijih bojnih bolja mnogih proizvođača, a Mercedes-Benz vrlo je dobro upoznat sa ovom činjenicom. Ova nemačka kompanija počela je proizvodnju u ovoj zemlji 2005. godine sa E-Klasom, koja se proizvodila u Beijin Benz Automotive Co., Ltd (BBAC) kompaniji, zajedničkom projektu Daimlera i BAIC-a.

Sada, 11 godina kasnije, ova kompanija proslavlja milioniti primerak napravljen u Nnajmnogoljudnijoj zemlji na svetu, a milioniti primerak je, baš kao i prvi, iz E-klase.

Hubertus Troska, član borda direktora Daimler AG-a, odgovoran za Daimler u Kini, rekao je da je ovaj trenutak važan za njihovo partnerstvo sa BAIC-om, kao i da će u budućnosti nastaviti da budu jedan od najvažnijih proizvođača na ovom tržištu.

E-Klasa ostaje najpopularnija kada je reč o Mercedesovim vozilima, a u prvih deset meseci ove godine, više ih je isporučeno u Kini nego i na jednom drugom tržištu.

Nova E-Klasa LWB je razvijana specijalno za kinesko tržište. U proizvodnju će ući na leto, a očekuje se da će dovesti do daljeg rasta prodaje Mercedesovih vozila u Kini.

2017-mercedes-benz-e-class-china-3

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)