Datum:

04.12.2015. 13:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3056 pregleda

Mercedes se sprema da predstavi narednu generaciju E-Klase u Detroitu, a sada se pojavljuju i prve informacije o tom automobilu.

Tako Car & Driver prenosi da će ovaj model dobiti kompletno nove motore. Očekuje se da će prvi biti četvorocilindarski dizelaš sa oko 180 KS. Opseg raspoloživih motora zatim će biti proširen i uključivaće i četvorocilidnarske benzince, kao i redne šestocilindarske benzinske i dizelske motore.

O E-Klasi se može čuti da će imati novi 48-voltni hibridni sistem. Detalja još uvek nema, ali isti izvor navodi da će sistem biti opremljen starter generatorom integrisanim u menjač. Ovakvi sistemi omogućavaju manju potrošnju, zahvaljujući start-stop funkciju koja bi trebalo da obezbedi i poboljšanje performansi.

Na osnovu do sada objavljenih špijunskih fotki poznato je da će nova E-Klasa imati sličan dizajn kao i C i S-Klasa. Spoljašnjost neće biti drastično izmenjena, ali će zato unutrašnjost biti luksuznije opremljena, sa novom digitalnom instrument tablom, većim zabavnim sistemom i kvalitetnim materijalima.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)