Datum:

04.07.2011. 16:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7213 pregleda

Treći deo sage o Transformersima, nazvan ”Tama Meseca”, počeo je da se prikazuje širom sveta u 3D izdanju. Režiser Majkl Bej je kreirao još jedan siguran blokbaster, koji predstavlja kombinaciju uzbuđujuće priče, novih specijalnih efekata i… Viktorija Sikret modela koji je pretvoren u glumicu – Rouzi Hantington-Vajtli.

Na premijeri filma u Berlinu, čitava ekipa glumaca i režiser su delili autograme u Soni Centru. Tu su pristigli zahvaljujući čitavoj floti Mercedes Benz S400 luksuznih limuzina, koji nije bio zvezda samo na premijeri, već i u samom filmu.

SLS AMG je igrao ulogu automobila glavne pomenute glumice, mada je jedina transformacija koju je imao podizanje njegovih vrata – ”galebovih krila”. Jedini pravi Mercedes koji se pretvorio u roborta je Autobot E-Klase. Izveštaji nagoveštavaju da je to onaj koji liči na Alberta Ajnštajna, sa belom kosom i mnogo umne snage. Nemoguće je otkriti ime ovog Autobota, ali (spojler upozorenje!) ne očekujemo njegov povratak u narednom filmu obzirom da će biti ubijen.

Video koji možete pogledati iznad je prikaz filma i Mercedes-Benzovog učešća u njemu – plus još neke dodatne scene. Tu je i dosta prizora očaravajuće Hantington-Vajtli.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)