Datum:

29.07.2013. 22:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6260 pregleda

Ovog vikenda Mercedes-Benz Style otvara Mercedes-Benz Style izložbeni paviljon ekskluzivnom gala večerom u luksuznoj marini Porto Montenegro. Paviljon će biti postavljen do 11 avgusta 2013. i u njemu će po prvi put biti prikazane sve vrste proizvoda dizajniranih od strane ovog brenda kao što su nameštaj, proizvodi od kože i prtljag, naočare za sunce, Eurocopter EC145 Mercedes-Benz Style kao i studija dizajna nove luksuzne jahte „Morska srebrna strela”. Konačna verzija ovog 14 metara dugog „Gran Turismo” modela biće predstavljena na velikoj izložbi jahti u Monaku krajem septembra 2013. To će ujedno biti i mesto gde će moći da se naruče prvi primerci. Luksuznoj jahti, koju je izgradila Silver Arow Marine (SAM), matična luka biće Porto Montenegro.

Pored klasičnog dizajna automobila, od 2010. godine Mercedes-Benz dizajneri u saradnji sa odabranim partnerima izrađuju i dizajn za druge vrste proizvoda, a brend nosi naziv Mercedes-Benz Style. Cilj je da se prenese i izrazi nepogrešivi i progresivni Mercedes-Benz dizajn kao i visok standard luksuza i estetike na druge sfere života. Svi proizvodi dizajnirani od strane Mercedes-Benz Style-a ističu se dinamičnim i avangardnim dizajnom koji je zaštitni znak brenda, beskompromisnog kvaliteta i izbora najfinijih materijala obrađenih do savršenstva. U svom portfoliju Mercedes-Benz Style-a poseduje proizvode koji obuhvataju oblasti mobilnosti, sporta, enterijera i lifestyle-a. Paralelno sa otvaranjem izložbe u Porto Montenegru luksuzni brend će pokrenuti i svoj sajt na internet stranici www.mercedes-benz-style.de.

Motorna jahta duga 14 metara

Mercedes-Benz Style i Silver Arrow Marine će od 25. do 28. septembra predstaviti prvu motornu jahtu “Srebrna strela” na izložbi jahti u Monaku. Model “Gran Turismo” kombinuje tipičan dizajn Mercedes-Benz putničkih vozila sa inovacijama koje su do skoro bile nepoznate u industriji brodogradnje. Mercedes-Benz dizajneri automobila su razvili inovativni stil i raspored kabina na jahti, formirali su spoljašnji i unutrašnji izgled i izabrali odgovarajuće materijale i kombinacije boja. Sa dužinom od 14 metara, nova jahta je dizajnirana kao crossover. Koncept impresionra inovacijama i inteligentno iskorišćenim prostorom. Jahta je pogodna za dnevne izlete ali takođe poseduje i prostorije za spavanje i odmor.

Luksuzni helicopter iz Eurocopter-a

Prvi proizvod -a koji je u 2011. izašao na tržište bio je Eurocopter-ov EC145 Mercedes-Benz Style helikopter. Enterijer, koji se odlikuje izuzetnom prilagodljivošću i kvalitetom materijala, osmislili su dizajneri iz Mercedes-Benz-a. Sva sedišta su postavljena na pokretne šine i mogu se veoma brzo prilagoditi različitim aranžmanima, za 4 do 8 osoba, ili se mogu u potpunosti ukoliniti kako bi se napravio prostor za prtljag. EC 145 Mercedes-Benz Style luksuzna klasa posebno je napravljena za poslovna i privatna putovanja. Prvi primerci ovog luksuznog helikoptera već su isporučeni kupcima.

Ekskluzivna kolekcija nameštaja

Celokupna prošlogodišnja kolekcija nameštaja bila je napravljena u saradnji sa Formitalia Luxury Group, jednim od vodećih italijanskih proizvođača dizajniranog nameštaja. Nameštaj impresionira izgledom koji predstavlja međuigru dramatičnih proporcija, stvarajući osećaj izuzetne lakoće i harmonije. Stiče se utisak kao da pojedini primerci lebde u prostoru. Formitalia ovaj nameštaj proizvodi i prodaje širom sveta u ekskluzivnim salonima, prodavnicama nameštaja i preduzećima koja se bave dizajnom enterijera.

Jedinstveni dizajn: Mercedes-Benz Style Eyewear kolekcija

U januaru 2013. godine Mercedes-Benz Style Eyewear kolekcija proleće/leto 2013, proslavila je svoju premijeru u prodaji. Modeli su razvijeni i dizajnirani od strane renomiranog proizvođača naočara Rodenstock a u saradnji sa dizajnerima iz Mercedes-Benza-a. Mercedes-Benz i Rodenstock imaju zajedničku tradiciju proizvodnje znanja i kvaliteta na najvišem nivou.

Mercedes-Benz Style kolekcija kože i prtljaga

Privremena izložba koja će biti postavljena u paviljonu, ponudiće po prvi put ekskluzivni pregled Mercedes-Benz Style kolekciju kože i nameštaja koje će biti lansirana u septembru. Kolekcija će se postepeno uvećavati. Dizajneri iz Mercedes-Benz-a su kreirali kolekciju prtljaga u saradnji sa TWC-L’Amy Group, jednim od vodećih francuskih proizvođača nakita, proizvoda od kože i dodatne opreme. Poseban akcenat je stavljen na zadovoljenje potreba poslovnih putnika.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)