Datum:

06.05.2014. 22:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3285 pregleda

Mercedes će svojim kupcima pružati novu uslugu, jer je upravo oformio servis koji će promeniti pojmove u svetu luksuznih automobila.

Naime, Mercedes-Benz već ima brojne prodajne salone smeštene blizu glavnih aerodroma. Vlasnici Mercedesa mogu da ostave svoja vozila a kompanija obezbeđuje transport do aerodroma, te se na taj način izbegava gužva na aerodromskim parkinzima, saobraćaju, a samim tim se izbegavaju i razni rizici. Sada se sve podiže na još viši nivo (luksuza).

Priča započinje kod Mercedesovog dilera blizu međunarodnog aerodroma u Melburnu u Australiji. Mercedes-Benzov postojeći servis, pod imenom „Airport Express“, udružuje se helikopterskom kompanijom „Air Melbourne“. Ovaj zajednički poduhvat se zove Mercedes-Benz Heli-Express, a mušterijama će obezbediti da putuju od aerodroma direktno do centralnog biznis distrikta u Melburnu helikopterom, za samo četiri minute.

Poletno-sletna platforma je smeštena u samom Mercedesovom centru.

Cena putovanja u jednom smeru iznosi 274 australijska dolara, što je oko 254 američkih. Servis funkcioniše od „svitanja do sumraka“, a biće uskoro u ponudi i za ostale aerodrome u Melburnu: Moorabbin Airport i Lilydale Airport. Helikopteri koji se koriste za ovaj posao su dvomotorci italijanske Auguste.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)