Datum:

07.12.2015. 16:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3065 pregleda

Mercedes G-klasa uvek se izdvajala od belosvetske automobilske „konfekcije“ Twituj ovo!, a sada stižu najave da će kultni terenac biti u ponudi i sa nekoliko novih opcija opreme sa poznatom Mercedesovom „designo“ oznakom, čime će se kupcima G-klase omogućiti više mogućnosti da dobiju luksuzni SUV „iskrojen po njihovoj meri“.

Počev od spoljašnjeg izgleda karoserije, za G-klasu na ovaj način biće ponuđena bogatija paleta boja, koja obuhvata opcije lakiranja sa vrlo slikovitim imenima: „vatreno opalska“ boja, „Mauricijus-plava metalik“, zatim boje koje u svom nazivu nose reč „magno“, arhaični izraz za nešto veličanstveno, „magno alanit-siva“ i „magno maslinasto-žuta“. Kupci mogu da se odluče da krov bude lakiran u boju vulkanskog stakla („obsidijanski crna“), a obruć poklopca rezervnog točka na petim vratima, izrađen od nerđajućeg čelika, može se izabrati lakiran u crno ili u boju karoserije. Osim toga, obogaćena je ponuda točkova od lakih legura, takođe lakiranih u crno.

Kao jedna od designo opcija, u ponudi je i „Night“ paket opreme, koji nam je poznat iz drugih Mercedesovih luksuznih modela. U „noćnoj“ varijanti, G-klasa će, osim krova vozila, imati obsidijanski-crne branike, lukove oko točkova i kućišta spoljnih retrovizora.

U unutrašnjošti, „designo-koža“ dolazi sa novim bojama, poput „svilene bež“, boje „dubokog mora“ i mrke kože u nijansama „sedla“ ili „moka kafe“.

Najsnažnije i najprestižnije verzije G-klase, Mercedes-AMG G63 i G65, mogu se kupiti i sa paketom opreme u unutrašnjosti pod nazivom „Dinamica“, koji donosi sportski volan u kombinaciji crne napa kože i „Dinamica“ mikrofibera, kao i „Dinamica tapacirung“ gde god da pogledate, od sedišta, pa do tapacirunga krova.

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_1

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_17

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_11

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_15

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_3

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_5

mercedes-benz-g-class-gets-official-personalization-options-with-designo-manufaktur_10

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)