Datum:

18.12.2017. 22:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Dugo se šuškalo i najavljivalo da štutgartski proizvođač razmišlja o proširenju game svog najmanjeg modela pod oznakom A.

Nakon tradicionalnog hečbeka serija je obogaćena krosover modelom GLA a sada nam stiže i produžena verzija Mercedes-Benz A-Class Sedan.

Prema najavama proizvodiće se u Americi i bar za početak će se prodavati samo na tom tržištu dok se ne “proveri” prijem kod kupaca. Kako kažu u Mercedesu, A Class Sedan je model koji svoje kupce traži u kategoriji pre svega mladih uspešnih ljudi koji su na pragu stvaranja porodice.

Međutum, u Mercedesu se nadaju da će baš novi A sedan za mnoge biti ulaznica u Mercedes brend, kao startni model posebno za kupce koji su se umorili od krosover ponude i žele mali luksuzan sedan.

Novi model je baziran na postojećoj ali modifikovanoj MFA2 Mercedes-Benz platformi, a pokretaće ga već dobro poznati četvorocilindarski benzinski i turbo dizeli iz kuće.

Kalkuliše se da će cena na američkom tržištu biti ispod 30.000 dolara a može se očekivati u drugoj polovini naredne godine.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)