Datum:

25.06.2018. 21:56

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prošlo je već nekoliko meseci od kako smo poslednji put imali priliku da vidimo špijunske fotografije modela Mercedes-Benz A35 Sedan, ali pre par dana je ovj model ponovo „uhvaćen“ prilikom testiranja.

Naravno, test vozilo je bilo potpuno pod kamuflažom, ali uprkos tome možemo videti da će dizajnerske linije deliti sa sedan modelom A klase sa produženim međuosovinskim rastojanjem koji je namenjen kineskom tržištu.

Naime, model A-Class L Sedan je predstavljen pre par meseci na Sajmu automobila u Kini. Uprkos sličnostima, A35 poseduje sportsko vešanje, te ima manji kliren od modela za Kinu. Takođe možemo videti i da je ovaj model opremljen unapređenim kočionim sistemom sa većim kočionim klještima.

Iako na osnovu produžene verzije sedana A klase možemo pretpostaviti kako će izgledati prednji deo novog automobila, jasno je da će se ova dva modela razlikovati. Naime, L u verziji za kinesko tržište označa produženo međuosovinsko rastojanje koje kod njega iznosi 2.789 milimetara. Prema tome, on je za 60 milimetara duži od modela koji tek treba da bude predstavljen.

Međutim, ova dva modela će imati dosta toga zajedničkog u enterijeru, te se očekuje da i novi model ima kabinu opremljenu najsavremenijom tehnologjiom sa dva ekrana veličine 7 ili 10,25 inča.

Tu su naravno i okrugli otvori za vazduh, kao i dugme za paljenje motora. Naravno, s obzirom da je reč o AMG modelu, novi automobil će imati dosta sportskih detalja, među kojima su volan i sedišta, ali i pregršt AMG oznaka.

Izvršni direktor komapnije Mercedes, Tobajas Moers je nedanvo naveo da će ovaj automobil posedovati četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara koji će razvijati preko 300 konjskih snaga.

Prema tome, ovaj novi model će u gami kompanije biti pozicioniran između modela A250 koji razvija 221 konjsku snagu i najavljenog modela A45/A50 koji će razvijati preko 400 „konja“.

Foto: Carscoops, Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)