Datum:

08.02.2014. 14:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3598 pregleda

Kompanija “Reno Nisan Srbija” prezentacijom u hotelu “Falkenštajner” u Beogradu zvanično je lansirala restilizovano izdanje bestselera “C” segmenta “megan” na srpskom tržištu.

Automobil je glavne izmene pretrpeo na prednjem delu, pa maska sada ima vizuelni identitet koji se poklapa sa izglednom već predstavljenih modela, od “tvinga” do “kaptura”. Zato i “megan” sada izgleda zrelije i modernije, što je verovatno psolednje poglavnje u nastupu treće generacije koja će verovatno uskoro dobiti naslednika.

Kao i do sada, svaka od četiri verzije (berlina, kupe, grandtur i RS) imaće svoje specifičnosti u detaljima, a što se tiče opreme, svi će imati blaga poboljšanja, uz opciju mogućnosti nabavke R-link ili navigacionog sistema koji ne spadaju u ponuđene pakete, već ih je moguće nabaviti zasebno.

Cene se kreću od 13.990 evra (berlina u “autentik” paketu opreme) do 25.290 evra, koliko staje “megan grandtur” u GT paketu. Sportski “RS” staje 28.490 evra, a treba napomenuti da je za početak prodaje Reno odbrio popust od 1.000 evra za svaki primerak.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)