Datum:

03.12.2015. 13:18

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3025 pregleda

McLaren je rekao da je pravljenje SUV vozila još uvek opcija, iako je ranije rečeno da se neće pridružiti pomami koja vlada za krosoverima.

U martu je ova kompanija objavila da namerava da nastavi da stvara profit bez ulaska na tržište SUV-ova, ali je sada direktor dizajna rekao da bi to ipak moglo da se desi. Robert Melvil je izjavio da je MSO (McLaren Special Operations) u mogućnosti da “napravi šta god želite, dok god za to imate novca”.

Melvil nije rekao da li je SUV četvorosed opcija, ali jeste naglasio da bi razvoj takvog vozila koštao milione funti. Razlog leži u tome što bi ovakvo vozilo moralo da ima novu platformu pošto postojeće ne bi bile kompatibilne. U slučaju da ova ideja bude odobrena, biće zanimljivo videti gde bi takvo vozilo moglo biti smešteno u liniji ovog proizvođača.

Samo nekolicina proizvođača nije na tržište izašla sa krosoverom, a ta lista se stalno skraćuje. Primera radi, i Rolls-Royce je posustao pred ovim trendom i krajem 2018. godine lansiraće svoje Cullinan vozilo. Lamborghini je potvrdio proizvodnju Urusa, dok će Aston Martin napraviti DBX. Ovom spisku pripadaju Alfa Romeo i Maserati, a neki od onih koji još uvek ne popuštaju pred globalnim trendom su McLaren, Bugatti, Koenigsegg, Pagani i Ferrari.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)