Datum:

06.07.2016. 13:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

McLaren bi se mogao pridružiti Ferrariju i Porscheu kada je reč o uvođenju regularnog automobila u svoju ponudu. Italijanski proizvođač za tu namenu ima GTC4Lusso, a nemački je počeo da prima porudžbine za drugu generaciju Panamere.

Menadžer za globalne komunikacije McLarena Dankan Forester je rekao da ova kompanija trenutno razmatra uvođenje takvog modela, ali da nikakva odluka još uvek nije doneta.

McLaren je ranije objavio da nema planova o daljem proširivanju ranga modela koje imaju u svojoj ponudi, koja se sastoji od tri serije – Sports, Super i Ultimate. To znači da bi novi četvorosed najverovatnije bio zasnovan na nekom od postojećih modela, a smatra se da bi to mogla biti produžena varijanta 570S. Forester je nagovestio da je trosed još jedna realna mogućnost.

Proizvođači nastoje da svojim ponudama odgovore na potrebe i zahteve kupaca, ali britanski proizvođač ne planira da se pridruži tržišnoj utakmici u segmentu SUV-ova.

“Nećemo napraviti SUV,” kaže Forester i dodaje: “To vam odmah mogu reći. Ono što danas znamo da radimo najbolje to je pravljenje najboljih dvoseda sa centralnim motorom na svetu. To je ono po čemu smo poznati i što je naša snaga. To je naš DNK i to je ono što naši kupci od nas traže. Danas, kao i u budućnosti koju je moguće realistično predvideti, kupci neće dolaziti u McLaren i govoriti: “Ono što ja stvarno želim je jedan od ovih automobila, ali da bude oko 30cm viši.””

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)