Datum:

23.12.2012. 14:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 4190 pregleda

McLaren P1 koncept mnogi smatraju zaista retkim i posebnim automobilom, a kada je bio predstavljen na Salonu automobila u Parizu ove godine, redefinisao je pravila koja vladaju u oblasti dizajna superautomobila.

Rezultat drugačijeg pristupa je karoserija za koju su iz ove kompanije tvrdili da će i do 97% ostati ista u proizvodnoj kao u konceptnoj verziji. Nedavno je ovaj automobil predstavljen na jednom privatnom događaju u Njujuroku, a portparol McLarena otkrio je koje spoljašnje promene će ovaj automobil zadobiti pre nego što nađe svoj put do proizvodnih pogona.

“Ovo je proizvodni automobil. Ovo je i 97% od automobila koji ćete moći da naručite. Jedina stvar koja će biti dodata su ventili na braniku radi toplog vazduha iz otvora hladnjaka sa strane”, rekao je portparol. On je naveo da je sledeći korak stavljanje tri vazdušna otvora na prednji deo automobila.

Još jedna izmena u dizajnu, doduše mala, tiče se zadnjeg dela P1 automobila. Ipak, najveći akcenat zadržan je na snazi ovog automobila, ali o njoj nije rečeno ništa konkretno.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)