Datum:

26.03.2011. 11:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6698 pregleda

Na štandu Mazde u Hali 4 premijerno je predstavljen model Mazda2 Individual. U saradnji sa poznatim modnim kreatorom Batom Spasojevićem, kreiran je poseban paket sa nazivom Mazda2 Individual.

Bata Spasojević osmislio je poseban amblem za model dostupan kupcima u Srbiji. Pored dizajna apliciranom na samom automobilu, Mazda2 biće dostupna i sa posebno dizajniranim patosnicama, kao i držačima za ključeve sa istim motivom.

Uz sajamsku premijeru, Mazda2 Individual biće predstavljena i na modnoj reviji Bate Spasojevića pod nazivom „Guitar Heroes“, koja se održava 31. marta u okviru manifestacije Belgrade Fashion Week, a imaće posebno mesto na modnoj pisti uz Batine najnovije modele. 

„Moja nova kolekcija koju predstavljam 31. marta na Belgrade Fashion Weeku zove se Guitar Heroes, i, kao i do sada, inspirisana je rokenrolom, brzinom i savremenim načinom života“, kaže Bata Spasojević. „Ona će svakako u sebi imati i elemente inspiracije Njujorkom u kome sam upravo boravio, a atmosferi na reviji sigurno će doprineti i model Mazda2 Individual, koji sam dizajnirao specijalno za Mazdu. On će upotpuniti reviju i dati celoj priči štimung gradske vreve i dinamičnosti.“

Bata Spasojević kreirao je i uniforme za hostese na štandu Mazde tokom Sajma automobila.

Pored premijere Mazde2 Individual, Mazda Srbija i Crna Gora na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu izlaže čitavu gamu svojih proizvoda u Hali 4 na ukupno 400 m2:

CX-7 CD173 RevolutionTop, Mazda6 2.0i GTA, Mazda6 SP 1.8i CE, MX-5 1.8i RC Challenge, Mazda3 SP 2.3i MPS, Mazda3 SP 1.6i Mirai i Mazda3 1.6i TE.

Svi modeli Mazde na Beogradskom sajmu imaće posebne cene.

Izvor: PR Mazda

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)