Datum:

10.06.2018. 21:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sećate se koncepta Mazda Vision Coupe? Naravno da se sećate, jer je to automobil koji definitivno ostavlja utisak, te je kao takav i dobio nagradu za najlepši koncept godine, a sada se pojavio i na izložbi u Concorso dEleganza Villa dEste.

Mazdina tradicija predstavljanja prelepih koncepta se nastavlja sa modelom Vision Coupe, koji poseduje sjajan dizajn karoserije. Kabina je pomerena ka zadnjem delu automobila , te automobil izgleda kao da se kreće unapred, čak i kada stoji u mestu.

Nakon putovanja širom sveta, Mazda Vision Coupe koncept je konačno stigao i do travnjaka na izložbi „Concorso dEleganza Villa dEste“, te su i Italijani dobili prilike da uživaju u njegovoj lepoti.

Minimalistički dizajn se nastavlja i u kabini, te je ona opremljena konfiguracijom sa četiri sediša, potpuno staklenim krovom i konzolom na sredini koja deli vozača i suvozača, kao i putnike na zadnjoj klupi.

Mazda nikad nije otkrila kakav se pogonski sklop nalazi ispod ovog modela, ali na video snimku ispod teksta imamo prilike da čujemo njegov zvuk i da vidimo kako ga utovaraju u kamion. Zvuk neodoljivo podesća na zvuk četvorocilindarskog agregata, što i nije iznenađenje s obzirom da Mazda forsira svoje SkyActiv pogonske sklopove.

Iako su zaista male šanse da Vision Coupe dospe do proizvodnje, nadamo se bar da će Mazda iskoristiti njegov dizajnerski pravac za neke svoje buduće modele.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)