Datum:

27.12.2010. 19:02

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7325 pregleda

Ekonomske turbulencije koje pogađaju svet nisu baš dobre za marke poput Maserati-ja. Pored atributa kao što su atraktivnost, uzbudljivost i elegancija, za njega se komotno može reći i da je preteran. Najzad, postoje manje blještavi automobili na tržištu. To je razlog zašto je prodaja Maserati-ja u Sjedinjenim Dežavama opala za skoro polovinu u odnosu na ranije. Ali, to je bilo pre nego što se pojavio Gran Turismo Convertible (van Amerike poznat i kao GranCabrio).

Sada kada se pojavio ovaj kabriolet četvorosed dizajna od kog zastaje dah, prodaja je ponovo na svojoj staroj cifri, tamo gde se i nalazila pre pada. Da li je to možda znak da će ekonomija da se oporavi? Moguće, ali prema izveštajima, prodaja GranTurismo kupea i Quattroporte sedana u S.A.D. se postepeno vraća na stanje pre recesije, navodeći na samo jedan zaključak.

GranTurismo Convertible je toliko veliki uspeh za Maserati da je ovaj model u Americi potpuno rasprodat, ostavljajući listu čekanja rezervisanu za egzotičnije automobile poput onih iz bratske kompanije Ferrari.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)