Datum:

05.08.2017. 14:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Da li se sećate koliko puta su šefovi Ferrarija u javnosti govorili da ovaj brend nikada neće imati svoj SUV? Sad je došlo vreme da se to promeni i čitava stvar prestala je da postoji samo na nivou glasine.

„To će se najveovatnije desiti, ali će se desiti u Ferrarijevom stilu,” rekao je Serđo Makrione novinarima i dodao: „Prostor je prevelik i privlačan, ali mi već imamo mnogo svojih kupaca koji će biti više nego zainteresovani da voze Ferrarija koji može biti tako praktičan.”

U svetlu nedavnih objava Alfa Romea i Maseratija da ulaze u trku sa krosoverima, Ferrarijeve vesti nisu iznenađujuće. U njoj se već uveliko nalaze drugi high-end evropski brendovi kao što su Bentley i Jaguar, a uskoro će im se pridružiti i Lamborghini, Aston Martin i Rolls-Royce.

Zvanična potvrda Ferrarijevog krosovera najverovatnije će se desiti početkom iduće godine, tokom predstavljanja petogodišnjeg plana ovog brenda. Ukoliko bude odobreno, vozilo bi moglo imati značajan uticaj na proizvodnju i profit ove kompanije.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)