Datum:

16.12.2016. 19:55

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Fabrika Magna Steyra u Austriji radi punom parom, odnosno iznad svog kapaciteta, pa zato ova kompanija razmatra otvaranje nove kako bi uspeli da iznesu povećanu potražnju za svojim automobilima.

Direktor za evropsko tržište Genter Apfalter kaže da ova kompanija trenutno procenjuje raspoložive opcije.

“U slučaju da se fabrika u Gracu pokaže kao prezasićena, nova u njenoj blizini bi trebalo da bude otvorena”, najavio je ovaj zvaničnik, ali nije dao nikakve konkretnije informacije.

Ranije su se čule vesti da ova kompanija razmatra Sloveniju kao potencijalnu lokaciju za svoju novu fabriku, ali s obzirom na to da će zvanična odluka biti doneta u narednih  nekoliko meseci, još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija. Magna je otvorena i ka ideji širenja svojih operacija od Kine do Severne Amerike.

Magna Steyr je odgovorna za sklapanje nove Mercedes-Benz G-Klase koji će uskoro zameniti aktuelnu generaciju, a u planu je i proizvodnja MINI Countrymana, kao i nove BMW Serije 5 od marta. Osim toga, ona će proizvoditi i najavljeni električni Jaguar I-Pace  SUV kao deo proizvodnje šest modela četiri različita automobilska brenda, uključujući i Toyotu od 2018.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)