Datum:

10.06.2018. 15:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Pre oko dve godine prvi put su se čule informacije da bi Magna Steyr mogla sklapati novi BMW X4, a sada je ta informacija konačno zvanično potvrđena.

Prema informacijama koje je podelila kompanija iz Graca u Austriji, proizvodnja roadstera iz Minhena počeće do kraja ove godine.

Za sada, Magna Steyr nije rekla ništa o proizvodnji nove Toyote Supre. Pošto ova dva vozila dele platformu i tehnologiju, velika je verovatnoća i da će se proizvoditi pod istim krovom.

„Naša ekspertiza u inženjeringu i proizvodnji kompletnih vozila čine nas jedinstvenim i idealnim partnernom u ovoj industriji”, rekao je predsednik Magna Steyr Europe Ganter Apfalter i dodao da su veoma zadovoljni zbog daljih ojačavanja veza sa BMW grupom.

Saradnja između ove dve kompanije počela je 2001. godine, a nakon dve godine pojavio se prvi X3 sa proizvodne linije u Austriji, a potom su usledila i mnoga druga vozila. Od 2017, Magna Steyr proizvodi kompletnu Seriju 5, uključujući i hibridnu verziju.

Novi BMW Z4, prošle godine predstavljen u formi Z4 koncepta, biće predstavljen na leto, na specijalno organizovanom događaju. Javna premijera očekuje se u oktobru, na Salonu automobila u Parizu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)