Datum:

19.06.2019. 21:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ponuda luksuznih karavana najčešće se svodi na izuzetno skupe dorade malih karoserista, dok veliki zasad još uvek okreću glavu.

Istina, bilo je slučajeva kad su se i veliki odlučili napraviti poneki karavan po narudžbini. Ali nikada u velikom obimu. Te stvari bi se mogle promeniti, posebno ako se na vrhu neke od tih kompanija pojavi maštovit lik spreman na poslovne rizike.

Jedan predlog imamo i za Bentley, i to njegov nedavno predstavljeni novitet. Ponudio ga je X-Tomi Design, a na osnovi trenutno dostupnih materijala za novi limuzinski Flying Spur. Istina, dok je Bentayga u ponudi, praktičnije izdanje Flying Spura nema previše tržišnog opravdanja. Svejedno, u realnom svetlu lako ga možemo videti na parkinzima golf klubova, ali i na ostalim mestima za odabrane poput najprestižnijih ski destinacija i slično.

Otmeni enterijer kabine tada bi bio začinjen većom ponudom prostora pozadi, posebno u predelu glava putnika zbog produžene linije krova. Naravno, najveći plus vlasnik bi imao u prtljažniku do kojeg bi se dolazilo putem električno upravljanog poklopca.

A u tom slučaju karavana bi pokretao isti 6.0 W12 twin-turbo s 635 KS i 900 Nm, što znači sprint do 100 km/h za manje od 4 sekunde i maksimalac debelo preko 300 km/h.

Foto: X-Tomi Design, Bentley, Izvor: Index

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)