Datum:

02.09.2014. 22:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5261 pregleda

Kada se spomene kombi, prva asocijacija obično nije luksuz, međutim uvek ima izuzetaka. Tjuning kuća Brabus je na nedavno održanom Salonu u Moskvi predstavila luksuznu varijantu Mercedesovog “sprinter” kombija – “biznis laundž”.

Brabusovi uobičajeni dizajnerski detalji podrazumevaju 18-ične Monoblok aluminijumske točkove, redizajnirani prednji branik, a tu je i Brabusov znak koji je zamenio prepoznatljivu Mercedesoveu zvezdu.

Unutrašnjost prima osmoro putnika, a sedišta su okrenuta jedna ka drugima pošto je osnovna namena ovog vozila da zameni konferencijsku salu.

Kožna sedišta imaju grejanje, ventilaciju i masažu, a mogu se potpuno oboriti u položaj za spavanje.

Par sedišta u zadnjem redu se mogu u potpunosti ukloniti čime se povećava skladištni prostor.

Prozori su nagnuti, a tu su i elektronske zavese koje će sakriti putnike od znatiželjnih pogleda. Osam USB portova je na raspolaganju, tri utičnice od 220 volti, svetla za čitanje, frižider i aparat za kafu.

Za osvetljenje i stvaranje atmosfere u ovoj igrački za milionere je zaduženo 2.700 LED svetala koja pružaju čak 12 različitih svetlosnih animacija. Svako sedište poseduje i tač-skrin displej kojim se kontrolišu razne funkcije. Za sada i dalje nije poznata cena, ali oni kojima je potrebno ovakvo vozilo, verovatno ni ne razmišljaju o parama.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)