Datum:

29.05.2017. 22:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Goran Obradović, trofejni atletski stručnjak, vođa tima koji je pomogao Ivani Španović da dosegne atletske zvezde, ispunio je nedavno i svoj dečački san.

U kompaniji “Radulović”, ovlašćenom dileru BMW vozilu, Obradoviću su uručeni ključevi primerka “BMW serije 5”, čime je on postao ponosni vlasnik automobila kojeg je želeo, a ujedno je na taj način postao i ambasador ovog brenda.

– BMW obožavam od malena, a poslednje četiri godine sam ponosni vlasnik prethodne generacije. Sa ovom saradnjom, sad sam otišao korak dalje – izjavio je Obradović, trener koji je zvanično najtrofejniji atletski trener u istoriji Srbije: sportisti koje je trenirao osvojili su preko stotinu odličja na državnim, balkanskim i mediteranskim šampionatima, a u tandemu sa Ivanom Španović stigao je do devet medalja u nizu. Među njima ističu se dve bronze – prva medalja sa svetskih prvenstava (Moskva 2013) i ona olimpijska, čekana 60 godina (Rio 2016).

medalja u nizu. Među njima ističu se dve bronze – prva medalja sa svetskih prvenstava (Moskva 2013.) i ona olimpijska, čekana 60 godina (Rio 2016).

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)