Datum:

24.02.2017. 19:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nema nikakve sumnje u to da je nova BMW Serija 5 pravo oličenje stila i tehnološke moći. Zašto se onda njen duh ne bi našao i na drugim stvarima koje se koriste svakodnevno?

To je ideja koja stoji iza najnovije saradnje između BMW-a i proizvođača luksuzne robe takođe iz Nemačke. Najskuplji primerci iz njihove nove kolekcije reklamiraju se pod imenom Serije 5, a jedna od njih je BMW Activity Key Set, key fob ključevi koji su deo modnog izražaja u kom učestvuje nekoliko brendova.

Ono što je novina jeste način na koji se automobil može otključati. Naime, key fob ključ nalazi se u džepu i povezan je sa tokenom na kožnoj narukvici, koji ga aktivira i potom se transformiše u deo nosive tehnologije poput Apple Watch i Fitbit satova i narukvica.

Deo BMW 5 Series Lifestyle kolekcije uključuje i specijalni set slušalica Bowers & Wilkins, kompanije koja pravi opcioni audio sistem za Seriju 5. P3 S2 slušalice prenose audio iskustvo iz samog automobila.

Tu je i sveska nazvana BMW Smart Writing Set koju je napravio Moleskine. Ona ima najnoviji Paper Tablet sistem koji, zahvaljujući pametnoj olovci koja je deo seta, omogućava da se tekst ili crteži fizički nastali u svesci prebace digitalno na smartfon ili tablet, ili čak na zabavno-informativni sistem.

Cena ovog ključa iznosi 430 evra, dok su slušalice i set za pisanje dostupni od idućeg meseca po ceni od oko 150 i 200 evra.

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)