Datum:

09.08.2011. 13:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8313 pregleda

U Lozici je juče organizovano takmičenje preuređenih automobila, na kome su učestvovali vozači atraktivnih četvorotočkaša iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore i Srbije, koji su se okupili na dvnodnevnoj smotri u ovom gradu.

Vozači su se takmičili u veštini “spaljivanja” guma i “turiranja” motora, u konkurenciji jedan na jedan, pri čemu je publika aplauzom ocenjivala koji automobil proizvodi atraktivniji i jači zvuk.

Takmičenje je priređeno na platou ispred nekadašnje fabrike “Viskoza”, a učesnici su ocenjivani po klasama i pravilima u “stajlingu”, kao i u snazi ozvučenja ugrađenog u vozilu.

Predsednik Auto-kluba “Loznica strit lajf” Boro Kikanović je rekao Tanjugu da je ova dvodnevna smotra okupila oko 100 automobila iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, od kojih su mnogi učestvovali u nadmetanjima.

Pripadnici “Loznica strit lajfa” prošle godine su priredili susret ljubitelja automobila marke “folksvagen”, koji je okupio oko 80 učesnika, a ovogodišnja revija, koja je nosila naziv kluba organizatora, održana je u saradnji sa Kancelarijom za mlade u Loznici.

Izvor: Tanjug/Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)