Datum:

08.09.2011. 10:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7027 pregleda

”The Show Must Go On”… Lotus i dalje nastavlja da nudi nove inkarnacije Evore. Ovoga puta reč je o one-off izdanju automobila posvećenom Frediju Merkjuriju.

Specijalna Evora odenuta je bisernom bojom uz crvene i zlatne detalje, kao i potpisom ”Queen”-a. Britanski proizvođač potrudio se oko boja u unutrašnjosti, inspirisanim Fredijevim kostimom sa jednog nastupa iz 1986. godine, dok su sedišta sa ”Union Jack”-om na zadnjoj strani.

Ova ”Don’t stop me now!” Evora stavljena je 5. septembra na dobrotvornu aukciju kao deo proslave Fredijevog 65. rođendana u Sevoj hotelu. Sva prikupljena sredstva namenjena su fondu za borbu protiv HIV-a i AIDS-a koji su osnovali članovi grupe ”Queen” Brajan Mej, Rodžer Tejlor i menadžer Džim Bič nakon što je Fredi preminuo.

”Naš prijatelj Lotus donirao je neverovatnu Evoru S na aukciju koja donosi značajan priliv sredstava za ”Merkjuri-Finiks” fond. Ne možemo im se dovoljno zahvaliti za njihovu velikodušnu podršku koju su nam uputili na ovaj veoma važan događaj za sve one koji su znali i voleli Fredija”, rekao je Brajan Mej, zahvaljujući britanskom proizvođaču na podršci.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)