Datum:

08.12.2016. 22:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Automobili su teško oštećeni ili potpuno uništeni kada je teretni voz u kome su se nalazili tek izrađeni SUV modeli nemačkog proizvođača iskočio iz šina.

Nakon što je voz napustio pogon u Spartanburgu u Južnoj Karolini, vagoni u kojima se prevozilo 120 skupocenih BMW automobila iskočili su iz šina i prevrnuli se se na stotinak kilometara od fabrike. 

Vozila su transportovana ka luci u Čarlstonu, odakle je trebalo brodom da nastave put ka prekookeanskim destinacijama, a reč je o SUV modelima X3, X4, X5 i X6. Iako je u vozu bilo 120 BMW-a, pojedini mediji preneli su da je u nesreći oštećeno 97 vozila, dok su drugi saopštili da je u pitanju svih 120 automobila. 

Na snimku iz vazduha vidi se mesto nesreće i brojne olupine novih BMW-a koji će umesto u ruke nesuđenih vlasnika – u staro gvožđe.

Mediji su izvestili da su dvojica mašinovođa na sreću prošli bez povreda, a BMW je u zvaničnom saopštenju potvrdio da se u vozu nalazilo 120 automobila i da je osoblje kompanije izašlo na teren da proceni nastalu štetu.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)