Datum:

16.03.2017. 22:47

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Međunarodni salon automobila, po 53. put, održaće se od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu. Stižu noviteti sa Ženevskog salona, koji je u toku.

Praznik za ljubitelje automobilizma ali i velika prilika za kupovinu novog vozila, Međunarodni salon automobila u Beogradu,održaće se po 53. put pod kupolama Beogradskog sajma od 24. marta do 2. aprila.

Istovremeno će biti održan i 11. Međunarodni sajam motocikala “Motopešn” koji iz godine u godinu privlači sve više posetilaca.

– Beogradski sajam ove godine slavi 80 godina i ovaj salon automobila je sjajna prilika da uveličamo ovaj jubilej – kaže Danka Senić, generalni direktor Beogradskog sajma. – Pripremili smo svih deset hala, pa će na raspolaganju izlagačima biti 41.000 kvadrata izložbenog prostora.

Za Salon automobila vlada veliko interesovanje ne samo u Srbiji već i u regionu. To je i prva prilika da se vide brojni noviteti, predstavljeni premijerno na Ženevskom salonu (koji traje do 19. marta).

– Izlagaće svi zastupnici, uvoznici prisutni u Srbiji – kaže dr Miloš Petrović, predsednik Srpske asocijacije uvoznika novih automobila i delova. – Biće predstavljeno svih 36 brendova sa našeg tržišta, ali prvi put u Beogradu izlagaće i “Rols-Rojs”.

Pored brojnih noviteta ono što najviše interesuje posetioce sajma su i brojna najavljena sniženja cena, ali i nove vrste kredita pogotovo sve popularnijih – beskamatnih ali i dinarskih – bez učešća.

Salon automobila u Beogradu će od 24. marta do 2. aprila raditi od 10 do 20 časova, sem poslednjeg dana kada se kapije zatvaraju u 19.00 časova.

Cena ulaznica je 300 dinara, 200 za grupne posete, a 150 za đake i studente.

Kompanija “Fijat Krajsler automobili Srbija” nastavila je sa smišljanjem novih prodajnih akcija koje ujedno imaju za cilj i ekološki momenat.

Tako je od četvrtka započela akcija gde uz recikliranje automobila sa “evro 3” standardom dobijate mogućnost da ostvarite popust do 4.590 evra a ponuda važi za sve “Fijatove” modele.

Tako na primer “fijat tipo sedan” sa “pop” opremom uz reciklažu košta 9.990 i mesečna rata je 99 evra na period od sedam godina. Istu cenu 9.990 evra imaju i “fijat 500 pop star” i “fijat 500 L pop”.

Najbolji

I ove godine će na Beogradskom salonu automobila biti proglašen i automobil godine u Srbiji, ali i izabrana mis salona. U konkurenciji za automobil godine se nalazi 21 vozilo a žiri sastavljen od 11 novinara će već danas proglasiti pobednika koji će zauzimati počasno mesto za vreme trajanja sajma. Izbor za mis sajma je zakazan za 27. mart.

Izvor: NovostiFoto: P. Mitić

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)