Datum:

24.05.2011. 19:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5300 pregleda

Din i Den Katen, poznatiji kao kao dizajnerski kanadski duo DSQUARED², prikazali su svoj ekskluzivni ”Life Ball” MINI (2011) u Beču. Blizanci su redizajnirali svoj MINI Cooper S, odnosno pobrinuli se za to da bude spreman za različite avanture. Među upadljivim karakteristikama nalaze se prednji branik, reli farovi, osenčeni prozori sa rešetkama i rezervna guma pozadi. To nije sve: šasija ovog vozila je podignuta, a terenske gume akcentuju njegov avanturistički duh. Što se tiče unutrašnjosti, dva dizajnera su se pobrinula za svaki detalj. Ako su saobraćajni znakovi nejasni, tu je kompas koji vam pomaže da zadržite dobar pravac, dok bela podloga od aluminijuma štiti unutrašnjost od prljanja. Logo DSQUARED² u obliku javorovog lista nalazi se na naslonima za glavu, a bočna vrata okružuju kabinu ovog snažnog MINI-ja sa modernim podom. Din i Den su prezadovoljni rezultatom:  ”Naš MINI ”Red Mudder” je stoprocentno DSQUARED.”  Ovaj unikat našao se na crvenom tepihu na poznatom ”Life Ball”-u – najvećem evropskom humanitarnom događaju za obolele od HIV-a/AIDS-a.

Ovo je jedanesti put da MINI podržava humanitarni događaj ovog tipa. Svake godine se specijalno za ovu priliku napravi jedan jedinstveni MINI, kao podrška projektu borbe protiv HIV-a/AIDS-a. Od 2001. godine više od pola miliona evra obezbeđeno je zahvaljujući ovim specijalno stilizovanim ”Life Ball” MINI modelima. Gari Kesler, osnivač i ogranizator ”Life Ball”-a, izuzetno je zadovoljan njihovom dugotrajnom saradnjom: ”MINI je partner ”Life Ball”-a već jedanaest godina i svake godine je iznova demonstrirao svoju kreativnost, entuzijazam i spremnost za činjenje dobrih dela. Ovogodišnji ”Life Ball” MINI dizajniran od strane DSQUARED² predstavlja ubedljiv dokaz za to.” Prethodnih godina, velika imena sveta mode kao što su Agent Provocateur, Donatella Versace, Diesel, Missoni i Gianfranco Ferré svojim dizajnom učestvovali su u ”Life Ball” MINI projektu.

Društvena posvećenost BMW Grupe

Mere sprovedene na globalnom nivou protiv HIV-a/AIDS-a predstavljaju jedan od centralnih elemenata korporativne i socijalne politike BMW Grupe. Angažman ove kompanije u Južnoj Africi je veoma opsežan, sastavljen od sveobuhvatnog programa za radna mesta koji obuhvata zaposlene i njihove porodice. Pored toga, tu su i brojni drugi projekti u lokalnim zajednicama i šire. Ovaj proizvođač automobila takođe je posvećen borbi pandemije u drugim zahvaćenim područjima, kao što su Tajland i Kina. Članstvo u ”Global Business Coalition”  u borbi protiv HIV-a/AIDS-a podrazumeva dugoročnu posvećenost na različitim lokacijama.

Izvor: BMW Group Press

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)