Datum:

18.10.2016. 13:43

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Iako je Jaguar-Land Rover britanska kompanija, njihov trenutni vlasnik je indijski konglomerat Tata. Kao i svi proizvođači automobila, tako i ovaj testira svoja vozila širom sveta.

U saveznoj državi Kolorado uočeno je mnoštvo SUV-ova, među kojima su Land Rover Discovery Sport, Evoque, Range Rover, Range Rover Sport, pa čak i Jaguar F-Pace – prvi krosover u kom je Land Rover pomogao svojoj sestrinskoj kompaniji pri razvoju modela.

Većina modela ima pozamašnu količinu kamuflaže, a to se posebno odnosi na novi Discovery koji je predstavljen u Londonu. Prethodne četiri generacije bile su prisutne od 1989. godine, a karakterisao ih je uglast i veoma prepoznatlji oblik, dok peta generacija Discoveryja usvaja nešto sportskiju formu. Njegov dizajn predstavljen je u okviru Discovery Vision koncepta i manjeg Discovery Sporta. Oba su debitovala 2014. godine, dok je novi Discovery 5 premijerno viđen prošlog meseca na Salonu automobila u Parizu.

Testiranje novih vozila, od koji većina sa slika tek treba da debituje, u ovom trenutku se čini kao sasvim razuman poduhvat. Međutim, ono što je interesantno u ovom prizoru su parcijalno kamuflirani primerci drugih modela koji su već godinama na tržištu. To znači da JLR možda sprema i neka nova iznenađenja, o čemu će više informacija svakako biti poznato uskoro.

land-rover-uspy-29

land-rover-uspy-30

land-rover-uspy-27

land-rover-uspy-24

land-rover-uspy-22

land-rover-uspy-20

land-rover-uspy-18

land-rover-uspy-16

land-rover-uspy-15

land-rover-uspy-13

land-rover-uspy-12

land-rover-uspy-09

land-rover-uspy-06

land-rover-uspy-04

land-rover-uspy-01

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)