Datum:

18.04.2011. 19:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 8082 pregleda

Razvoj novog naslednika Defendera je već otpočeo, a mnogi smatraju da je ovo najambiciozniji pojekat Land Rovera ikada! Koncept novog Defendera verovatno ćemo imati prilike da vidimo za dve do tri godine, a proizvodni model bi mogao da se nađe na tržištu tokom 2015. godine.

Iako je prošle godine prodaja Defendera bila na prilično skromnom nivou (tačnije, na brojci od 18.000 jedinica), odluka o razvoju novog modela doneta je zahvaljujući rezultatima obimnog istraživanja, koja su pokazala da će u narednom periodu potražnja za SUV vozilima i terencima rasti, pa Land Rover želi da ide u susret tržištu sa svojim novim i modernim vozilom.

Tata Motors će morati da uloži pozamašna sredstva kako bi došlo do razvoja nove platforme i izgradnje proizvodnih pogona. Radovi na razvojnoj strategiji su u toku, a procenjuje se i količina proizvodnje, uključujući i odluku o tome koje će se sve verzije karoserije proizvoditi. Već je, navodno, započet rad na dizajnu novog modela, koji će sasvim sigurno zadržati proverene i poznate karakteristike ostalih članova ove velike porodice.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)