Datum:

13.07.2020. 21:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Pustite mašti na volju, imate izuzetno dizajnersko i inženjersko znanje i eto recepta za automobil iz snova. “Lamborgini” je u Sen Agati u Bolonji, predstavio roudster “sian” koji oduzima dah već na prvi pogled!

Specijalna, ograničena serija je nešto što će poželeti mnogi zaljubljenici u superautomobile.

Motor od 12 cilindara u V rasporedu (o kako se na onom lepšem svetu, smeška Feručio Lamborgini), sa mild-hibrid tehnologijom ima svih 819 konjskih snaga! To je najmoćniji “Lambo” bez krova ikada!

Ima neverovatan odnos od dva kilograma po jednoj konjskoj snazi! Od 0-100 kilometara na čas ubrzava za 2,9 sekundi, a maksimalna brzina je veća od 350 kilometara na čas!

Biće napravljeno samo 19 primeraka a ako ste mislili da dižete kredit i da ih kupite, zakasnili ste. Svi su već prodati.

– “Sian roudster” je srž duha Lamborginija – kaže Stefano Domenikali, šef “Lamborginija” – On je ekspresija dizajna koji oduzima dah, a neverovatne performanse su sjajno uklopljene sa futurističkom tehnologijim. Ovaj “Lambo” debituje sa specijalno razvijenom “uran plavom” bojom razvijenoj specijalno u “Lamborgini centro stajlu”!

Unutrašnjost je takođe vrhunska, a pojedini delovi su štampani 3D tehnologijom. Cena? Nije saopštena ali procenjuje se da će početna biti oko 3,9 miliona dolara!

(Foto: Lamborghini)

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)