Datum:

22.10.2016. 20:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U svetlu otvaranja novog poglavlja budućeg ranga svojih superautomobila, Lamborghini je potpisao ugovor o saradnji sa Masačusetskim istitutom za tehnologiju.

Strateško partnerstvo sa MIT-Italy programom omogućiće Lamborghinijevim inžinjerima, studentima i osoblju ovog prestižnog univerziteta saradnju na brojnim istraživačkim projektima, posebno na onim koja se odnose na upotrebu novih materijala u svetu automobilizma.

Lamborghini kaže da će ovo partnerstvo utrti put novim supersportskim automobilima koji će biti spremni za izazove koje donosi treći milenijum.

Ovim povodom, izvršni direktor i predsednik Automobili Lamborghini kompanije Stefano Domenikali je izjavio: “Želimo da nas ljudi sve više vide kao trendsetere u segmentu superluksuznih i sportskih automobila. MIT je oduvek bio pionir u inovacijama i ponosni smo na potpisivanje ugovora sa tako čuvenom institucijom, što će nas voditi ka istraživanju problema koji su nam u zajedničkom interesu i povezani sa superautomobilima trećeg milenijuma.”

471717_45191a8

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)