Datum:

01.02.2012. 22:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5277 pregleda

Govorkanja oko najavljenog naslednika Lamborghini LM002 automobila ponovo su u centru pažnje automobilske javnosti. Ovoga puta priča je propraćena serijom rendera koje je napravio italijanski magazin ”Quattroruote”, a na kojima se vidi novi krosover koncept, koji će premijerno biti prikazan na Salonu automobila u Pekingu, 23. i 24. aprila kada će vrata ovog Salona biti otvorena za predstavnike sedme sile. 

Ova informacija sugeriše i mogućnost da se 2015. godine pojavi Estoque Concept, predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2008. godine. Direktan rival Porsche Panameri neće biti viđen u skorije vreme. Treći model u liniji ovog italijanskog proizvođača biće SUV ili krosover, uz razloga što brzorastuće azijsko tržište zahteva da to bude SUV, kako bi mogao da se nadmeće sa Bentley SUV-om ili Maserati Kubangom. Priča se čak i o tome da su Italijani već počeli da prave prve porudžbine!

Kao što i sami možete videti na fotografijama ispod, Lambo SUV je inspirisan dizajn jezikom Aventadora, ali ne treba ispustiti iz vida da je reč o renderima i da je još uvek nepoznato koliko će finalna proizvodna verzija biti nalik ovoj na slikama.

Ispod haube ovog koncepta nalazi se V10 motor iz Gallarda koji ima 575 KS. Drugi opcioni pogoni obuhvataju dvostruki turbo V8 motor i hibridni pogon koji je još uvek pod razmatranjem. 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)