Datum:

12.08.2016. 17:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Lamborghini Huracan je posebno vozilo od samog svog nastanka, ali za kupce koji žele više i bolje, italijanski proizvođač smislio je odlično rešenje – tri opciona paketa opreme, koja se mogu primeniti na LP 580-2 sa zadnjim i LP 610-4 sa pogonom na obe osovine.

Aerodinamički paket opreme za Huracan po ceni od 20.120 evra dostupan je već neko vreme. Paket uključuje delove od karbonskih vlakana za prednji spliter, bočne ivice, zadnji difuzor i veliko zadnje krilo. Oni dolaze u mat crnoj boji i izgledaju odlično u kontrastu sa svetlim bojama karoserije ovih superautomobila.

Za još više dodatnog stila, tu je estetski paket koji dodaje trake od prednjeg do zadnjeg dela automobila, dostupne u mat i sjajnoj crnoj, kao i u crvenoj boji. Paket uključuje i bočne retrovizore u istoj nijansi.

Tu je i treći paket, koji nudi i 20-inčne center-lock točkove sa više paoka. Oni dolaze u sjajnocrnoj boji i inspirisani su Super Trofeo trkačem.

Oni kojima ni ovo nije dovoljno moraće da budu strpljivi i sačekaju Superleggeru. Lamborghini je trenutno testira, a trebalo bi da ima više snage i manje težine, uz izduvni sistem inspirisan trkačkim vozilima. Ovaj automobil mogao bi debitovati na Salonu automobila u Parizu za nekoliko meseci.

l1

l2

l3

l4

l5

l6

l7

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)