Datum:

27.04.2012. 19:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5516 pregleda

Sudbina Lamborghinijevog Estoque modela još uvek je neizvesna. Ovaj koncept je debitovao na Salonu automobila u Parizu 2008. godine, a četiri godine kasnije, Lamborghini još uvek nije doneo odluku šta će biti sa ovim superautomobilom sa četvoro vrata.

Sa Urus konceptom koji je nedavno predstavljen na Salonu automobila u Pekingu, Lamborghini sužava svoj izbor, koji je sada pao na SUV i sedan. Reč je o izboru između tradicionalnog i modernog, odnosno nove direkcije u razvoju ovog brenda.

Lamborghini trenutno proizvodi skupoceni Aventador i Gallardo koji će uskoro dobiti zamenu. Ova kompanija namerava da napravi automobil koji će biti pristupačan većem broju ljudi nego što je to slučaj sa Gallardom.

Lamborghini Estoque koncept pokreće 5.2-litarski V10 motor. Najveći problem u vezi njega jeste nedostatak odgovarajuće platforme. Izbor je sužen na Audi A8, Volkswagen Phaeton ili neku od Bentleyevih platformi, ali Vinkelman, prvi čovek ove kompanije, kaže da nijedna od ponuđenih alterantiva ne odgovara njegovoj viziji ovog automobila.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)