Datum:

12.12.2015. 20:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3116 pregleda

Lamborghini je objavio da nema nameru da u svoju ponudu uvrsti Aventadora sa pogonom na zadnjoj osovini. Ova kompanija nedavno je predstavila Huracan sa zadnjim pogonom, ali ista sudbina neće zadesiti i većeg Aventadora. 

Razlog se krije u činjenici da njegov V12 motor ima previše snage i potreban mu je pogon na sva četiri točka. Mauricio Ređiani, direktor istraživanja i razvoja u kompaniji iz Sant’ Agata Bolonjezea kaže da taj model može postojati samo u verziji sa integralnim pogonom zato što ima previše snage i obrtaja sa kojima se može nositi isključivo pogon na svim točkovima.

Sve buduće verzije ovog modela takođe će imati pogon na obe osovine, što znači da ne možemo očekivati drugačiju postavku. Kada je reč o Huracanu, LP580-2 će biti prikaz onoga što Lamborghini ima da ponudi kada je u pitanju zadnji pogon. Lamborghini, s druge strane, ne poriče da postoji mogućnost uvođenja Urus modela sa zadnjim pogonom. On stiže 2018. godine, a potencijalna konfiguracija sa pogonom na zadnjoj osovini može se očekivati nešto kasnije.

Do tada, takozvani “Centenario” model biće predstavljen u Ženevi iduće godine. Najverovatnije je reč o Huracanu sa pogonom Aventadora, čija proizvodnja će biti ograničena na 20 jedinica.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)