Datum:

25.10.2012. 10:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5497 pregleda

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’ još jednom je unapređena i dopunjena novim segmentom koji će vozačima u Beogradu skratiti vreme prilikom traženja slobodnog parking mesta i time olakšati vožnju u beogradskim saobraćajnim gužvama.

Novi segment zove se „Parkiraj se“ i sadrži mapu Beograda u koju su unete sve gradske garaže i parkirališta sa informacijama o ukupnom broju parking mesta, kao i broju trenutno slobodnih mesta. Jednostavnim klikom na izabranu garažu korisnici mogu brzo doći se do podataka o adresi parkirališta, radnom vremenu i cenama parkiranja. 

Zahvaljujući novom dodatku, Opel aplikacija obuhvata još više informacija koje su potrebne vozačima, kako bi se olakšalo i ubrzalo njihovo snalaženje u gradu. 

Aplikacija ’’Suvozač’’, koja je pokrenuta u proleće 2012, u septembru je dopunjena i segmentom „Moj auto“ koji vlasnicima Opel vozila pruža osnovne informacije o posedovanom automobilu, kroz tri podsegmenta: Servisna knjižica, Servis podsetnik i Troškovi. 

Pored svih ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne prvobitne opcije: Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel Zahtev za ponudu i Zahtev za test vožnju. 

Aplikaciju ’’Suvozač’’ moguće je preuzeti ovde.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)