Datum:

15.06.2015. 16:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3481 pregleda

Kompanija “Reno Srbija” je, u saradnji sa auto-kućom “Kompresor”, organizovala karavan lakih komercijalnih vozila u kome su predstavljena tri nova modela ovog francuskog giganta.

Modeli “kangu ekspres”, “trafik furgon” i “master furgon” bili su izloženi i ispred prostorija AK “Kompresor” na Dorćolu, pa su svi posetioci ovog sada po automobilima prepoznatljivog kraja Beograda mogli da se uvere u kvalitet i funkcionalnost “Renoove” “lake konjice”.

– Komercijalni “četvorotočkaši” svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Odgovarajuća dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojima se odlikuju, odlučujući su faktori pri kupovini – rekao je, predstavljajući ove modele, Vladimir Jeremić, marketing menadžer “Renoa” za Srbiju.

AK “Kompresor” trenutno je jedini “PRO+” centar u Srbiji, a isti koncept primenjen je još samo u 20 zemalja sveta.

“PRO+” servis namenjen je biznis korisnicima za koje je obezbeđeno produženo radno vreme, a problem se dijagnostikuje u roku od sata. Takođe, pored savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova, a u slučaju potrebe na raspolaganju je i ponuda zamenskog vozila.

U ovom servisu moguće je održavanje vozila u redovnom radnom vremenu bez prethodnog najavljivanja, a na servis se mogu primiti i vozila težine do pet tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)