Datum:

21.04.2018. 14:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nisu samo evropski mejnstrim proizvođači ti koji eksperimentišu u neistraženim nišama; sada se njima pridružila ruska Lada, sa svojim novim Vesta Cross Sedanom.

Opisan kao „prvi automobil u svom segmentu”, četvrti član Vesta porodice – pored sedana, karavana i CW Cross-a – ima mnoštvo dizajnerskih i tehničkih unapređenja u odnosu na regularni model sa četvoro vrata.

Spolja su nove plastične obloge, dodatna zaštita ispod karoserije i poboljšano vešanje, što je rezultovalo povećanjem klirensa na 203 mm. Poređenja radi, to je više od klirensa Toyota RAV4 modela.

Unutra Lada Vesta Cross Sedan liči na svog brata sa petoro vrata, Vestu CW Cross. Ima X-grafike, eko kožu i sive ili narandžaste detalje. U kabini se nalazi i zabavno-informacioni sistem, kao i multifunkcionalni upravljač, jednozonska kontrola klime, grejanje prednjih sedišta, elektronsko podizanje i spuštanje prozora i slično.

Lada će tek početi sa primanjem porudžbina za Vesta Cross Sedan, a proizvodnja će startovati uskoro. Iako mnogi detalji tek treba da budu otkriveni, jedno je sigurno: ovo vozilo prodavaće se isključivo na lokalnom, ruskom tržištu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)