Datum:

18.03.2016. 10:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 37 pregleda

Kompanija “Avtonova KAB”, zastupnik i ovlašćeni uvoznik i serviser vizila francuskog giganta “Sitroena”, i ove godine će se predstaviti posetiocima “BG kar šoua” veoma atraktivnim programom.

Ovoga puta, “Avtonova KAB” je pripremila čak tri odvojena programa za posetioce.

Tako će u Hali 1 i Hali 4 biti predstavljeni “Sitroenov” putnički i komercijalni program, a posebna poslastica je promovisanje ekskluzivnog brenda francuske kompaniji DS.

Ovaj brend, koji je zbog njegovog uspeha “Sitroen” rešio da predstavlja odvojeno, biće zastupljen sa dva nova modela “DS 3” i “DS 4”, pri tome atraktivni “DS 3” u Beograd stiže odmah posle svetske premijere u Ženevi.

Na štandu putničkih vozila biće izloženi modeli “sitroen C1”, “sitroen C3”, “sitroen C-elise”, “sitroen C4”, “sitroen C4 kaktus”, “sitroen C4 pikaso” i “sitroen C5”.


Brojke

* 0-1,98 odsto je kamata
* 10.390€ košta “C-elise”
* 12.990€ staje “kaktus”

Na štandu komercijalnih vozila kompletna gama, od najmanjeg “sitroena C3 VAN” do “džampera” biće, ponuđena kupcima koji svoj biznis zasnivaju na pouzdanom i ekonomičnom vozilu.

– Sajamske cene su veoma atraktivne za sve modele, a prednjače najtraženiji “sitren C4 kaktus” sa cenom od 12.990 evra i “sitroen C-elise” sa cenom od 10.390 evra za srednji paket opreme. Uslovi finansiranja za sva vozila su od nula do 1,98 odsto kamate, pa je recimo rata za “sitroen C4 kaktus” 116 evra uz period otplate od 60 meseci – kaže marketing menadžer “Avtonove KAB” Zoran Burić.

– Pored povoljnih uslova kreditiranja, obezbeđene su i posebne povoljnosti za nabavku vozila na lizing, gde se u prvoj godini poklanja kasko osiguranje, uz kupovinu bez učešća i bez troškova obrade, uz sajamsku kamatu i uslove finansiranja. Obezbeđen je veliki i raznovrstan lager pa kupci ne čekaju na isporuku vozila.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)