Datum:

17.06.2013. 22:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 2907 pregleda

Jedan od elemenata prestiža u svetskom džet-setu svakako je jahta. Ova luksuzna plovila simbol su moći i prestiža, koja svojom pojavom ukrašavaju marine širom sveta. Ipak, postoje ljudi sa dubokim džepom koji putovanja vole da obavljaju na nešto konvencionalniji način. Lutanje drumovima u pravoj “drumskoj palati” za šeike iz Dubaija novi je vid zabave i relaksacije.

Kada pogledate fotografije ovog jedinstvenog vozila, brzo će vam postati jasno zašto je to tako.

Ovo luksuznoo vozilo namenjeno za putovanja i maksimalni hedonizam, delo je austrijskog proizvođača “Marhi” i dugačko je čitavih 12 metara.

2Sem dizajna, za koga se može reći da je tu da pravi razliku i privlači poglede, ova “palata” opremljena je brojinim luksuznim dodacima, što ima za cilj krajnje zadovoljstvo korisnika.
3
U tome će svoju ulogu dati brojni sadržaji unutar ove pokretne vile, kao što su: velika spavaća soba, kamin i podno grejanje, ali i koktel bar koji se pretvara u krovnu terasu jednostavnim pristiskom dugmeta.
4

Ovo “Marhijevo” čudo na drumu korisnicima nudi veliki broj individualnih podešavanja, od pomenutog salona na krovu, do proširenja “životnog” prostora za čak 80% jednostavnim izvlačenjem u stranu zida vozila.
5
Proizvođač je bogatoj klijenteli izašao u susret još jednom zanimljivom opcijom, koja se ogleda u automatskom čišćenju, ili je možda bolje reći samočišćenju, što putnicima ostavlja dovoljno vremena za odmor i uživanje.

6
Kada sve ovo imamo u vidu, onda i ne treba da čudi što ovaj koncept života na drumu u Dubaiju košta oko tri miliona dolara.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)