Datum:

05.12.2015. 23:07

Autor:

Ina

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 2745 pregleda

Nemačka kompanija “Opel” rešila je da i kupcima s plićim džepom omogući da, poput vlasnika skupocenih automobila, uživaju u blagodetima interneta kada su u svom vozilu.

“Opel “je sada uveo sisteme poznate iz “insignije” i nove “astre” u segment malih automobila. “Opelov” bestseler “korsa” sada je dostupan s najnovijom generacijom “IntelliLink” info-zabavnih sistema. Najnoviji “R4.0 IntelliLInk” lako integriše funkcije smartfona preko sistema “Android Auto” i “Apple CarPlay” po dodatnoj ceni od samo 350 evra.

Međutim, ne radi se samo o jednostavnoj konekciji vozačevog smartfona s “korsinim” sistemom. Ceo sistem omogućuje i korišćenje “Opel OnStar” tehnologije koja podrazumeva da vozaču na usluzi bude obezbeđena stabilna i moćna internet-konekcija. Taj “servisni asistent” uz pomoć specijalne antene “korsu” pretvara u “4G/LTE Wi-Fi” izvor internet-signala.

– Ovaj sistem uz “Opel OnStar” obezbeđuje brz, stabilan i ekstenzivan pristup internetu za sve putnike u “korsi” – objašnjava Peter Kristijan Kispert, potpredsednik Prodaje i postprodaje “Opel grupe”.

Sistem “R4.0 IntelliLink” ne samo što dolazi sa uobičajeno preglednim sedmoinčnim ekranom u boji osetljivim na dodir, USB-om i bluetooth interfejsom za audio-striming, s mogućnošću gledanja fotografija, video-materijala i filmova, obavljanja poziva preko “hands-free” modula, već je nova generacija ovog info-zabavnog sistema u “korsi” kompatibilna i s funkcijama “Apple CarPlay” i “Android Auto”. To vozaču omogućava da obavlja pozive, šalje i prima poruke, kao i da sluša muziku, ili preko ekrana osetljivog na dodir ili putem glasovne komande preko aplikacije “Siri”.

Opel (4)

Sistemi prikazuju realne uslove u saobraćaju, a još jedna prednost ovog sistema jeste u tome što, kada se primi poruka od servisa, ona biva glasno pročitana.

Usluge, između ostalog, uključuju automatsku reakciju u slučaju sudara, non-stop asistenciju na putu i pomoć u slučaju krađe, kao i dijagnostiku vozila. Vozač može da zatraži pomoć kada je udaljen od automobila, da otvori ili zatvori vozilo daljinskim putem ili da pristupi važnim podacima u vezi sa vozilom.

Opel (5)

Besplatno u romingu!

Integrisana “4G/LTE” arhitektura pretvara “korsu” u moćan Wi-Fi izvor internet-signala za sedmoro korisnika.

Specijalna spoljna antena obezbeđuje najbolju moguću konektivnost za sedam mobilnih uređaja i u inostranstvu. Nema dodatnih troškova ni po osnovu rominga.

Opel (1)

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)