Datum:

11.10.2010. 15:53

Autor:

Ivan Minić

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 6787 pregleda

U prostorijama Republičkog geodetskog zavoda održan je sastanak kome su u ime Republičkog geodetskog zavoda prisustvovali direktor Nenad Tesla i pomoćnik direktora Desanka Popović, a u ime Upravnog odbora Koridora 10 d.o.o. Jelenko Lazović i Ljiljana Blagojević.

Na sastanku su predstavnici Koridora 10 d.o.o. istakli odličnu saradnju koju imaju sa Republičkim geodetskim zavodom i nadležnim Službama za katastar nepokretnosti u opštinama i zahvalili se na postignutim rezulatima do sada.

Dogovorene su dalje aktivnosti na realizaciji i završetku radova na deonicama kroz opštine Dimitrovgrad, Bujanovac, Vranje i Niš na osnovu dostavljenih glavnih projekata tih deonica, kao i predstojećim radovima na deonicama kroz područje opština Vladičin Han i Pirot za koje se očekuje dostavljanje dokumentacije nadležnim Službama katastar nepokretnosti.

U nadležnim Službama za katastar nepokretnosti u saradnji sa Centrom za katastar nepokretnosti Niš preduzete su potrebne mere u cilju uspešne i blagovremene realizacije radova na provođenju promena na osnovu projekata eksproprijacije za potrebe Koridora 10.

Foto: SHJK studio

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)